Ikuti anissyazwani.com di media sosial

Anissyazwani.com menyediakan perkhidmatan persembahan nyanyian akustik yang membantu memeriahkan dan melengkapkan majlis perkahwinan, majlis hari rayamakan malam, majlis korporat, majlis tertutup, majlis hari jadi, atau apa jua majlis keraian.

Tidak seperti perkhidmatan persembahan nyanyian yang sedia ada, kami tampil berbeza ! Anda akan dapat menikmati persembahan nyanyian yang lebih santai dan sangat mesra pendengar.

ANDA INGIN DAPATKAN SEBUTHARGA ATAU BERTANYAKAN SOALAN?

Video Cover Terbaru Anis Syazwani

Video -Video Persembahan Anis Syazwani Secara Live

Video – Video Cover Akustik Anis Syazwani Di Studio

Apa Itu Persembahan Nyanyian ?

Persembahan nyanyian adalah satu bentuk persembahan dalam bentuk nyanyian yang diiringi oleh muzik samaada muzik dari minus one ataupun pemain-pemain alat muzik. Persembahan nyanyian biasanya dapat diperlihatkan semasa majlis perkahwinan, majlis korporat yang dihadiri oleh VIP atau kerabat-kerabat. 

Jika kita lihat dahulu, persembahan nyanyian yang selalu diadakan semasa majlis kahwin diiringi oleh pemuzik yang membawa alatan muzik seperti gitar elektrik, bass elektrik, drum, dan keyboard. Persembahan nyanyian atau lebih dikenali sebagai Live Band ini memang menjadi tumpuan utama di setiap majlis perkahwinan yang ada. Majlis perkahwinan yang mempunyai Live Band, pasti menjadi tumpuan orang ramai terutamanya dalam kalangananak-anak muda.

Tetapi trend sudah berubah.  Kini permintaan untuk persembahan Live Band di majlis-majlis perkahwinan, majlis korporat, majlis makan malam dan sebagainya semakin berkurangan. Hal ini kerana persembahan Live Band menghasilkan bunyi yang agak bingit dan kuat serta memerlukan persediaan PA system yang mahal dan rumit untuk menampung jumlah peralatan yang digunakan.

Persembahan nyanyian Akustik, ia lebih santai. Muzik nya tidak bingit, sesuai untuk dinikmati oleh pendengar yang hadir ke sesuatu majlis. Persembahan akustik biasanya menggunakan alatan muzik seperti Gitar Akustik, Bass, Keyboard, Cahun (percussion), dan violin yang lebih mudah dikendalikan dan lebih menjimatkan.

“…kami menyajikan anda lagu-lagu yang santai dan menghiburkan kerana keutamaan kami adalah untuk menghiburkan pengunjung yang hadir ke majlis Keramaian anda…”

Kami Adalah Pilihan Yang Tepat ! Sekiranya Anda berada di situasi seperti di bawah : 

ANDA INGIN DAPATKAN SEBUTHARGA ATAU BERTANYAKAN SOALAN?

Anda boleh melihat PREVIEW Persembahan kami secara Live ! Bagaimana ?

Hubungi Anis di Talian   : 016-382 0409

Kami akan persembahkan beberapa lagu untuk Anda di studio kami secara live ! Tiada Bayaran Dikenakan

Bagaimana Cara Untuk Menempah Persembahan Akustik Kami ?

Buat panggilan / whatsapp ke : 016-382 0409 (Anis)

Testimoni & Maklum Balas Pelanggan Kami

“…Persembahan kami lebih santai dan tidak membingitkan kerana keutamaan kami adalah persembahan yang boleh dinikmati untuk semua lapisan pendengar. Ia adalah kelebihan kepada pelanggan kami. Bukan sahaja itu, senarai lagu yang dipersembahkan juga merupakan lagu-lagu evergreen yang mana pendengar boleh menyanyi bersama..”

Anis Syazwani

Butiran Bayaran Dan Tempahan

  • Bank : CIMB Islamic Bank
  • Nama Akaun : SA Vertical Ventures
  • No. Akaun : 860 2255 244
  • No Telefon : 03-9011 5001 (Pejabat) | 016-382 0409 (Anis)
  • Alamat Studio & Pejabat : No 12A-3B Jalan Temenggung 1/9 Seksyen 9 Bandar Mahkota Cheras 43200 Kajang 
  • Waze : Longan Garage Studio

ANDA INGIN DAPATKAN SEBUTHARGA ATAU BERTANYAKAN SOALAN?